Mai sunt 000 zile 00 ore 00 minute 00 secunde in care tahografele analogice si digitale pot fi utilizate in transportul international.
Ulterior acestea trebuiesc inlocuite cu un tahograf inteligent de a doua generatie.

+40 259 418 610
office@tachonan.ro

Servicii

Servicii complete pentru Tahografe

Tahograful este un dispozitiv de control ce are ca scop indicarea și scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum și despre anumiți timpi de lucru ai conducătorilor auto.
Din mai 2006, toate autovehiculele transport mărfuri cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone și vehiculele transport persoane cu mai mult de 9 locuri, trebuie echipate cu tahograf digital.

In calitate de pionier pe piata tahografelor din Romania, cu o vasta experientea acumulata in peste 25 de ani de activitate oferim, prin intermediul echipei noastre de specialisti, servicii de inalta calitate, de montaj, verificari tehnice, reparatii si nu numai la toate tipurile de tahografe, la preturi avantajoase.

În cadrul Tachonan Service, toate reparațiile se efectuează cu piese originale de la producător și în conformitate cu prevederile standardului ISO 9001.

De asemenea, oferim servicii de descărcare a datelor de pe tahografe digitale și cardurile șoferilor, în toate locațiile Tachonan Service.

Servicii

Sisteme de monitorizare a flotei

Sistemele de monitorizare a flotelor oferite de Tachonan Service simplifica procesele de gestionare ale flotei și ajută la rezolvarea problemelor de zi cu zi în mod rapid și eficient, contribuind totodată la reducerea costurilor și gestionarea mai buna a activităților angajaților.

Avantajele montării unui sistem de monitorizare flote:

  • Diminuarea costurilor operaționale încă din prima luna de utilizare.
  • Creșterea eficientei activității datorita administrării flotei de vehicule prin reducerea perioadelor de staționare nejustificate, planificarea mai buna a rutelor și timpilor efectivi de condus și odihna.
  • Diminuarea costurilor de carburanți.
  • Reducerea accidentelor cauzate de viteza prin monitorizarea vitelor excesive.
  • Reducerea uzurii vehiculelor prin responsabilizarea conducătorului auto.

Soluții pentru confortul termic

Temperatura optimă și confort la locul de muncă!

Vehiculele comerciale constituie un loc de muncă mobil care trebuie sa ofere un confort adecvat ocupanților acestora.  O parte importanta a gradului de confort oferit, o reprezinta temperatura din interiorul habitaclului. Indiferent de sezon, soluțiile oferite de Tachonan Service ajuta la creerea și menținerea unei temperaturi optime,  a cărei valori optime este, potrivit Organizaţiei Mondiale pentru Sănătate (OMS), de 19-22 de grade.

Încălzitoare auto

Servicii

Sistemele de încălzire creează într-un timp foarte scurt o temperatura confortabila și o mențin constanta în interiorul cabinei. Prin reducerea timpului de încălzire al motorului, încălzitoarele staționare ajuta la prevenirea uzurii motorului protejând mediul înconjurător în același timp.

Aer condiționat auto

Servicii

Cu o instalație de aer condiționat temperatura spațiului de pasageri sau a cabinei vehiculului rămâne optima chiar și în condițiile unor temperaturi externe ridicate.Temperaturile ridicate din perioadele caniculare, nu mai constituie o problema pentru sistemele de climatizare.