Mai sunt 000 zile 00 ore 00 minute 00 secunde in care tahografele analogice si digitale pot fi utilizate in transportul international.
Ulterior acestea trebuiesc inlocuite cu un tahograf inteligent de a doua generatie.

+40 259 418 610
office@tachonan.ro

Aer condiționat auto

Confort maxim cu aparate compacte de aer condiţionat

Instalație de aer condiționat din oferta Tachonan Service mențin temperatura spațiului destinat pasagerilor sau interiorul cabinei vehiculului, la un nivel optim chiar şi în condițiile unor temperaturi externe ridicate.

Instalațiile de aer condiționat din oferta Tachonan Service, creează și mențin o temperata optima în interiorul cabinei autovehiculului cat și zonele destinate pasagerilor, fără sa producă un impact asupra consumului de carburant şi fără efecte nocive asupra mediului înconjurător, aceste instalații folosind gaze refrigerante cu performante ridicate în materie de impact asupra mediului și eficienta energetica.

Instalare

Echipa noastră specializată oferă servicii profesionale de instalare a sistemelor de aer condiționat auto pentru vehicule comerciale, asigurându-vă că flota dvs. de vehicule este pregătită să facă față condițiilor meteorologice variate și că șoferii și pasagerii se pot bucura de confortul dorit în timpul călătoriilor.

Reparatii

Tehnicienii nostrii oferă servicii profesionale de reparare si intretinere a sistemelor de aer condiționat auto pentru vehicule comerciale, punând accent pe menținerea performanței optime a acestor sisteme esențiale. Indiferent de problema întâmpinată, scăderea eficienței, scurgeri de refrigerant până la probleme de control al temperaturii, suntem aici pentru a remedia rapid și eficient orice defecțiune.

Tachonan Service, va pune la dispoziție instalații de aer condiționat de la urmatorii producatori:

Webasto oferă o gamă extinsă de soluții pentru climatizarea vehiculelor, construite pe baza unor tehnologii avansate. Sistemul modern, echipat cu un compresor electric și refrigerant preîncărcat cu gaz R134, se remarcă printr-o eficiență remarcabilă și oferă un confort climatic superior, în timp ce elimină umiditatea din interiorul vehiculului. Cu o autonomie de peste 6 ore și o funcționare extrem de silențioasă, acest sistem garantează confortul de care aveti nevoie.

Cool Top RTE 16

Eficient din punct de vedere al energiei, plat, şi cu o greutate redusă.
Sistemul electric de aer condiționat Cool Top RTE 16 de înaltă performanță și cu montare pe acoperiș garantează temperaturi plăcute și umiditate redusă în cabinele camioanelor.

Cu ajutorul sistemului Cool Top RTE 16, cabina șoferului este menținută în permanență la o temperatură plăcută, inclusiv în timpul pauzelor și perioadelor de așteptare mai mari. Prin urmare, deplasarea cu un șofer bine odihnit și concentrat este mai eficientă și mai sigură.

În plus, există și avantaje economice tangibile: sistemul de răcire staționar Cool Top RTE 16 reduce timpii de refuncționare a motorului – lucru care contribuie la reducerea consumului de combustibil și la protejarea mediului înconjurător. În plus, instalarea în deschiderea existentă în acoperiș este foarte simplă și necesită un timp redus.

Aer condiționat auto
Aer condiționat auto
Aer condiționat auto

Avantaje:

  • Sistemul de răcire staționar puternic (1.600 W) este caracterizat prin eficiența energetică crescută
  • Distribuire optimă a aerului și funcționare silențioasă
  • Structură cu greutate redusă
  • Designul plat (numai 14 cm înălțime) permite instalarea inclusiv în cabine înalte
  • Sistemul de deconectare la tensiune redusă asigură faptul că motorul pornește
  • O gamă largă de kituri de instalare specifice vehiculului

După amiezile fierbinți de vara petrecute în cabina autovehiculului pot fi extrem de neplăcute. Temperaturile înalte și umiditatea creează disconfort ce poate afecta performanţele conducătorilor auto. Sistemele de climatizare Eberspacher conferă o temperatura optima în cabina, reducând în același timp și umiditatea excesiva. Acestea pot opera independent de motorul autovehiculului, spre deosebire de sistemele clasice de climatizare, contribuind astfel la reducerea consumului de combustibil și protejarea mediului înconjurător.

Aer condiționat Breezonic

  • Răcire uniforma în întreaga cabina
  • Datorita designului patentat, instalația poate fi montata și pe acoperișuri cu un unghi mai mare de 25 grade.
  • Instalația de climatizare mărește foarte puțin înălțimea cabinei (mai puțin de 20 cm).
  • Instalația de climatizare este prevazuta din fabrica cu un refrigerant ecologic R314.
Aer condiționat auto