Mai sunt 000 zile 00 ore 00 minute 00 secunde in care tahografele analogice si digitale pot fi utilizate in transportul international.
Ulterior acestea trebuiesc inlocuite cu un tahograf inteligent de a doua generatie.

+40 259 418 610
office@tachonan.ro

Echipamente de descarcare

Pentru a vă îndeplini obligațiile legale legale de arhivarea datelor, trebuie sa descarcați regulat datele din memoria tahografelor digitale, cat și de pe cardurile de șofer. De la micii proprietari de autocamioane, servicii de curierat și pana la marile firme de transport, noile cerințe de arhivare se aplica conform legii tuturor tipurilor de flote. Soluțiile inovatoare de la VDO, ajuta la îndeplinirea acestor condiții în mod sigur și eficient.

Tachonan Service vă oferă următoarele soluții de descărcare a datelor tahografelor digitale și a cardurilor șoferilor:

DLK Smart Download Key, cea de-a doua generație a cheii de descărcare DLK Pro, este un instrument de descărcare în care poți avea încredere, sigur și ușor de utilizat, compatibil cu versiunile anterioare de tahografe, ce permite descărcarea de la distanță a datelor tahografelor inteligente prin intermediul conexiunii Bluetooth si permite arhivarea datelor în Cloud.

Echipamente de descarcare
Echipamente de descarcare
Echipamente de descarcare
Echipamente de descarcare

DLK PRO DOWNLOAD KEY S este un instrument ce permite descarcarea datelor din memoria tahografelor digitale și de pe cardurile soferilor in mod rapid si eficient.
Având suficientă memorie pentru aproximativ 6.000 de descărcări, o intefata grafica ce prezinta informatii despre cele mai recente descărcări, starea descărcărilor in curs de efectuare, nivelul bateriei, capacitatea de stocare disponibilă, etc., funcții de reamintire ce asigura respecrarea perioadelor legale de descărcare si o interfata USB prin care datele stocate pot fii transferate pe un computer, DLK Pro Download Key S reprezintă soluţia ideală pentru flotele mici și proprietari-operatori.

Echipamente de descarcare
Echipamente de descarcare
Echipamente de descarcare

DLK Pro TIS-Compact S este primul pas către îmbunătățirea eficienței flotei dumneavoastră. Dispozitivul de descărcare practic și sigur, DLK Pro TIS-Compact S, este alegerea perfectă pentru proprietari-operatori sau operatorii de flote de mici dimensiuni cu până la cinci vehicule și zece șoferi. DLK Pro TIS-Compact S citește și arhivează datele de pe cardul șoferului și datele tahografului digital în conformitate cu legislația in vigoare şi permite, de asemenea, evaluarea datelor.

Echipamente de descarcare

Dispozitivul afişează toate datele esenţiale direct pe ecranul integrat, de exemplu timpul de conducere rămas și perioadele de odihnă necesare. De asemenea, informaţii legate de starea descărcării, nivelul de încărcare a bateriei și capacitatea de stocare disponibilă pot fii accesate prin intermediul meniului prietenos cu utilizatorii.

De asemenea, se pot vizualiza date referitoare la activitățile șoferului (timp de conducere, de lucru și de odihnă) și valorile vitezei pentru ultimele 24 de ore de conducere. Aceste date pot fii de asemenea transferate pe computer utilizând funcția de exportare a datelor.

Echipamente de descarcare
Echipamente de descarcare
Echipamente de descarcare

Smart Terminal VDO este un instrument modern de descărcare ce indeplinește toate cerințele legale referitoare la descărcarea datelor tahografelor și a cardurilor șoferilor, cu functionare LAN, USB și Standalone, compatibil cu toate mărcile de tahografe inteligente și carduri de șofer de ultimă generație, prevazut cu un ecran tactil de 7″ si o interfata grafica usor de utilizat si un pachet software ce poate fii actualizat prin intermediul site-ului web al produsului, fara costuri suplimentare.

Echipamente de descarcare
Echipamente de descarcare
Echipamente de descarcare

DL Remote DL 4G este un dispozitiv ce contribuie la imbunatatirea eficientei flotelor prin eliminarea nevoii de a efectua descarcari manuale a datelor, acesta permitand descarcarea de la distanta, in mod automat, a datelor tahografului si a cardurilor soferilor.
Dispozitivul transferă datele intermediul unei rețele mobile (2G/3G/4G) către un server VDO pe care îl puteți accesa în mod sigur prin internet, folosind software-ul de analiză a datelor VDO Fleet.

Echipamente de descarcare

VDO Cardreader este un dispozitiv ce permite accesarea datelor cardului de șofer și transferul acestora într-un program de arhivare. Neavând restricții în ceea ce privește volumul de date transferat VDO Cardreader este potrivit flotelor de orice dimensiuni.

Echipamente de descarcare