Mai sunt 000 zile 00 ore 00 minute 00 secunde in care tahografele analogice si digitale pot fi utilizate in transportul international.
Ulterior acestea trebuiesc inlocuite cu un tahograf inteligent de a doua generatie.

+40 259 418 610
office@tachonan.ro

Monitorizare flotă

Tachonan Service oferă sisteme eficiente de monitorizare a flotei de autovehicule, a căror utilizare atrage cu sine, o gama larga de beneficii, începând cu reducerea consumului de carburant, reducerea timpilor de staționare, creșterea siguranței șoferului și a autovehiculului prin opțiunea de urmărire a acestuia și multe altele prin oferirea unei imagini de ansamblu asupra nivelului de eficacitate al modului de operare a flotei cat și a fiecărui autovehicul și șofer în parte.

Servicii complete pentru sisteme de monitorizare a flotei

Instalare

Echipa noastră de experți oferă soluții avansate de monitorizare personalizate, ce sporesc gradul de eficienta al flotei dvs.

Reparatii

Serviciile noastre de reparații ale sistemelor de monitorizare a flotelor, garanteaza funcționarea optimă a echipamentelor de monitorizare.

Monitorizare

Serviciile noastre de monitorizare a flotelor sunt o soluție eficientă pentru urmărirea și optimizarea performanței vehiculelor.

Mix Telematics este un lider global în managementul flotei, ce oferă soluții performante, potrivite flotelor orice dimensiuni.
Tachonan Service partenerul Mix Telematics in România oferă sistemele inteligente, ale acestuia având o tehnologie avansata și inovatoare la nivel mondial, confirmata și de prezenta în peste 110 de tari de pe sase continente. Centrele Operaționale Mix vă oferă 24/7 serviciu asistenta pentru clienți dedicat, cu echipe profesioniste în stand-by; asigurându-vă astfel ca flota dvs. este în siguranța în orice moment.

Tachonan Service va pune la dispozitive următoarele sisteme de monitorizare a flotei:

MiX Fleet Manager

O soluție complet completă de gestionare a flotei proiectată pentru a îmbunătăți siguranța, a reduce costurile și riscurile de operare, a crește profitabilitate și îmbunătățirea serviciului pentru clienți.

MiX Fleet Manager Premium oferă operatorilor flotei acces nelimitat la datele despre vehicule și șoferi, cu o serie de caracteristici, instrumente și rapoarte pentru a ajuta la maximizarea rentabilității investiției.

Soluția cuprinde un computer de bord sofisticat, care colectează și transmite date valoroase. Aceste date sunt găzduite într-unul din mai multe centre de date de top, iar informațiile sunt accesibile online sau printr-o aplicație mobilă Android sau iOS.

Oricare ar fi obiectivul – fie că este vorba de economisirea combustibilului, îmbunătățirea siguranței, creșterea utilizării sau îmbunătățirea serviciului pentru clienți – MiX Fleet Manager Premium aduce rezultate garantate și semnificative.

Monitorizare flotă

Reduceți costurile şi îmbunătățiți performanţele

Creșterea costului combustibilului are un impact major asupra afacerilor în domeniul transporturilor, însă, cu ajutorul MiX Fleet Manager Premium, consumul de combustibil poate fi monitorizat și redus cu până la 15% în unele cazuri. Totodată sugestii legate de conducerea eficientă și sigură pot fi generate pe baza rapoartelor și a analizelor avansate.

Vehiculele conduse corect funcționează mai eficient și necesită mai puțină întreținere – MiX Fleet Manager Premium oferă toate instrumentele necesare pentru a monitoriza, gestiona și îmbunătăți comportamentul șoferului – nu numai pentru eficiență, ci și pentru siguranță sporită.

Informații cheie despre performanța flotei dvs.

Platforma software MiX Fleet Manager Premium este dotată cu funcții care îi ajută pe operatorii de flote să ia decizii informate și în timp util cu privire la performanța flotei lor:

Sistem avansat de localizare

 •  Obțineți în timp real a informaţii despre locaţia  unui vehicul, indiferent dacă este staționar sau în mișcare și informaţii despre conducătorul auto.
 •  Vizualizați informații referitoare la viteză, direcția de conducere, starea de aprindere, încălcările de conducere, călătoriile din trecut și multe altele.

Monitorizare proactivă

 • Consultați fluxurile de informații în timp real.
 • Vedeți informații despre evenimente, precum și mesaje către și de la conducătorul vehiculului.

Sistem de raportare performant

 • Examinați și analizați datele în rapoarte detaliate, precum și în formate dinamice, pe care le puteţi personaliza în funcţie de necesitaţi.
 • Rapoartele includ informaţii despre deplasări, locație, scorul șoferului, informaţii despre combustibil, analiza costurilor şi multe altele.

Servicii opționale, suplimente și accesorii

 • Înregistrare video
 • Sistem de navigaţie în cabină
 • Sistem de mesagerie 
 • Comunicare prin satelit
 • Ore de serviciu (HOS) 
 • Managementul călătoriei

MiX Vision