Mai sunt 000 zile 00 ore 00 minute 00 secunde in care tahografele analogice si digitale pot fi utilizate in transportul international.
Ulterior acestea trebuiesc inlocuite cu un tahograf inteligent de a doua generatie.

+40 259 418 610
office@tachonan.ro

Descarcarea datelor

Pentru a vă îndeplini obligațiile legale de arhivare, trebuie sa descarcați regulat date de la memoria de masa a tahografelor digitale, cat și de pe cardurile de șofer. De la micii proprietari de autocamioane, servicii de curierat și pana la marile firme de transport, noile cerințe de arhivare se aplica tuturor flotelor, fiind stipulata prin lege. Soluțiile inovatoare de la VDO, ajuta toate companiile indiferent de dimensiunea parcului auto pentru a îndeplini aceste condiții.

Tachonan Service vă oferă următoarele soluții de descărcare a datelor tahografelor digitale și a cardurilor acestora:

DLK PRO DOWNLOAD KEY S

Citiți și stocați datele din memorie de masă a tahografului digital și de pe cardul șoferului ușor și convenabil cu ajutorul DLK Pro Download Key S.
Având suficientă memorie pentru aproximativ 6.000 de descărcări, DLK Pro Download Key S reprezintă soluţia ideală pentru flotele mici și proprietari-operatori. De asemenea, acesta permite transferul datelor pe un computer prin intermediul interfeței USB.

Descarcarea datelor

Cele mai recente descărcări, starea descărcării, nivelul de încărcare a bateriei, capacitatea de stocare disponibilă, funcția de reamintire pentru a vă asigura că perioadele legale de descărcare sunt respectate şi nu numai sunt afișate pe ecranul color de 2,2 in. al DLK Pro Download Key S.

Utilizarea DLK PRO DOWNLOAD KEY S

Descarcarea datelor

Descărcarea datelor din memoria tahografului

Descarcarea datelor

Descărcarea datelor de pe cardurile şoferilor

Descarcarea datelor

Transferul datelor descărcate pe computer, prin interfaţa USB

Odată introdus în interfața frontală a tahografului digital, DLK PRO DOWNLOAD KEY S, începe automat descărcarea datelor. Cardul șoferului poate fi descărcat separat, folosind cititorul de carduri integrat. Datele preluate din memoria tahografului digital sau din cardurile şoferilor pot fii transferate pe computerul prin intermediul portului USB și pot fii analizate cu ajutorul software-ul furnizat. Cititorul de card SD integrat permite, de asemenea crearea de copii de rezervă ale datelor (este necesar un card SD suplimentar). Datele pot fi citite direct pe site pe ecranul tactil color TFT de 2,2 inci.

Datorita funcţiilor sale cât şi modului de utilizare prietenos cu utilizatorii DLK PRO DOWNLOAD KEY S satisface toate cerințele administratorilor de flote, proprietari-operatori și autorităților de supraveghere.

DLK PRO TIS-COMPACT S (EE)

DLK Pro TIS-Compact S este primul pas către îmbunătățirea eficienței companiei dumneavoastră. Dispozitivul de descărcare practic și sigur, DLK Pro TIS-Compact S, este alegerea perfectă pentru proprietari-operatori sau operatorii de flote de mici dimensiuni cu până la cinci vehicule și zece șoferi. DLK Pro TIS-Compact S citește și arhivează datele de pe cardul șoferului și datele tahografului digital în conformitate cu legislația şi permite, de asemenea, evaluarea datelor.

Descarcarea datelor

Dispozitivul afişează toate datele esenţiale direct pe ecranul integrat, de exemplu timpul de conducere rămas și perioadele de odihnă necesare. De asemenea, informaţii legate de starea descărcării, nivelul de încărcare a bateriei și capacitatea de stocare disponibilă pot fii accesate prin intermediul meniului prietenos cu utilizatorii.

De asemenea, se pot vizualiza date referitoare la activitățile șoferului (timp de conducere, de lucru și de odihnă) și valorile vitezei pentru ultimele 24 de ore de conducere. Aceste date pot fii de asemenea transferate pe computer utilizând o funcție de exportare a datelor.

 

Utilizarea DLK PRO TIS-COMPACT S

Descarcarea datelor

Descărcarea datelor din memoria tahografului

Descarcarea datelor

Descărcarea datelor de pe cardurile şoferilor

Descarcarea datelor

Transferul datelor descărcate pe computer, prin interfaţa USB

Odată introdus în interfața frontală a tahografului digital, DLK PRO TIS-COMPACT S, începe automat descărcarea datelor. Cardul șoferului poate fi descărcat separat, folosind cititorul de carduri integrat. Datele preluate din memoria tahografului digital sau din cardurile şoferilor pot fii transferate pe computerul prin intermediul purtului USB și pot fii analizate cu ajutorul software-ul furnizat. Cititorul de card SD integrat permite, de asemenea crearea de copii de rezervă ale datelor (este necesar un card SD suplimentar). Datele pot fi citite direct pe site pe ecranul tactil color TFT de 2,2 inci.

Datorita funcţiilor sale cât şi modului de utilizare prietenos cu utilizatorii DLK PRO TIS-COMPACT S satisface toate cerințele administratorilor de flote, proprietari-operatori și autorităților de supraveghere.

DLD® WIDE RANGE II

DLD® Wide Range II este o componentă hardware conectată la tahograful digital, care trimite datele vehiculului și datele cardului șoferului de la tahograf folosind o cartelă SIM. Împreună cu serviciul TIS-Web® RTM, poate înregistra, de asemenea, pozițiile GPS și datele specifice vehiculului CAN.

Descarcarea datelor

CUM FUNCȚIONEAZĂ TRANSMISIA DE DATE?

Dispozitivul stabilește o conexiune între tahograful digital și serviciul TIS-Web® RTM. Tahograful și cardul șoferului sunt autentificate folosind cardul companiei. Apoi, aceste date sunt transferate de la tahograful digital pentru stocare intermediară pe DLD®. DLD® Wide Range II transmite datele criptate folosind GPRS către computerul dvs. de birou prin intermediul serverului TIS-Web® RTM. Ca client TIS-Web® de gestionare a datelor, primiți datele direct pe serverul de gestionare a datelor TIS-Web® printr-o conexiune securizată la Internet (https) pentru arhivare și evaluare.

PRELUCRAREA SIMPLĂ A DATELOR

Datele tahografice descărcate sunt compatibile cu TIS-Web®, precum și cu soluțiile de arhivare și analiză de la alți furnizori. Aceasta înseamnă că puteți evalua și optimiza perioadele de conducere și de odihnă ale șoferilor, în funcție de software-ul de arhivare și evaluare utilizat. De asemenea, puteți pregăti datele privind poziția și vehiculul sub formă de grafice simple în modulul TIS-Web ® Motion.