Mai sunt 000 zile 00 ore 00 minute 00 secunde in care tahografele analogice si digitale pot fi utilizate in transportul international.
Ulterior acestea trebuiesc inlocuite cu un tahograf inteligent de a doua generatie.

+40 259 418 610
office@tachonan.ro

VDO Fleet

Tachonan Service vă oferă ca soluţie de arhivare, evaluare și management al datelor din tahograful digital și cartele șofer VDO FLEET SERVICES (TIS-WEB® 5.0)

De multa vreme, companiile de transport rutier din întreaga Europa folosesc TIS-Web de la VDO ca soluție inteligenta de gestionare a flotei, in conformitate cu prevederile legale europene pentru arhivarea datelor despre vehicule și șoferi. Acum, odată cu noile servicii inovatoare oferite, în domeniul managementul flotei digitale, TIS-Web își schimba numele in VDO Fleet Services, un nou nume care să reflecte mai bine serviciile oferite, cat si ambițiile și abordarea VDO. Fiabilitatea testată si recunoscuta a TIS-Web rămâne constanta si i se vor adăuga servicii noi și inovatoare de management digital pentru o sporii gradul de eficiența si de siguranța al flotei de vehicule.

În completarea elementelor funcționale de bază ale TIS-Web, VDO Fleet Services furnizează pachete de date autentificate, inviolabile, complete și corecte (Trusted Data) de la tahografe digitale. În plus, VDO Fleet Services facilitează tranziția de la introducerea manuală a datelor, la soluții digitale in mod eficient, fără întreruperi si fără pierderi.

Puteţi afla mai multe despre VDO Fleet Services și despre beneficiile oferite de acesta urmarind videoclipul alaturat sau urmand acest link.

VDO Fleet Services arhivează datele șoferului și ale vehiculului în conformitate cu legislația europeană. La simpla apăsare a unui buton, puteți verifica respectarea reglementărilor pentru perioadele de conducere și de odihnă, cat si a celor legate de viteză și puteți primi dintr-o privire informații despre încălcările acestora.

VDO Fleet
VDO Fleet

VDO Fleet Services afișează perioadele actualizate de conducere și de odihnă și timpul de conducere rămas pentru șoferi. Acest lucru vă permite să efectuați sarcini de planificare mai rapid, de asemenea, vedeți ce șoferi se află în imediata apropiere și vă îmbunătățiți programarea.

Puteți perfecționa stilurile de conducere împreună cu șoferii cu ajutorul a peste 18 rapoarte diferite privind consumul de combustibil, viteza, profilul de viteză etc.

VDO Fleet
VDO Fleet

În plus față de informațiile privind utilizarea, întreținerea și costurile combustibilului, veți primi întotdeauna detalii despre cum să utilizați potențialul de eficiență.

Funcția de reamintire vă informează pe dvs. și pe șoferii dvs. în momentul în care datele despre vehicul și șofer trebuie descărcate din tahografe. Știți întotdeauna când anumite carduri de șofer sau de companie trebuie prelungite și anumite permise de conducere revizuite. Veți fi automat informat despre datele viitoare de service, întreținere și calibrare.

VDO Fleet

Vă puteţi accesa contul VDO Fleet folosind link-ul alaturat:

Produse recomandate