Mai sunt 000 zile 00 ore 00 minute 00 secunde in care tahografele analogice si digitale pot fi utilizate in transportul international.
Ulterior acestea trebuiesc inlocuite cu un tahograf inteligent de a doua generatie.

+40 259 418 610
office@tachonan.ro

Încălzitoare auto

Încălzitoare auto staționare sau suplimentare

Temperatura optimă și confort la locul de muncă!

Vehiculele comerciale constituie un loc de muncă mobil care trebuie sa ofere un confort adecvat, o parte importanta a confortului la bordul unui autovehicul fiind temperatura. Încălzitoarele staționare garantează o temperatura potrivita în cabina șoferului și în compartimentul pentru marfa și al motorului.
Încălzitoarele staționare creează într-un timp foarte scurt o temperatura confortabila și constanta în interiorul cabinei și prin reducerea timpului de încălzire al motorului, încălzitoarele staționare ajuta la prevenirea uzurii motorului, totodată reducând impactul asupra mediul înconjurător. .

Instalare

Servicii profesionale de instalare a sistemelor de încălzire staționară atât pe bază de aer, cât și pe bază de apă, pentru o varietate de vehicule, inclusiv camioane, autocamioane, vehicule comerciale și multe altele. Echipa noastră experimentată de tehnicieni se ocupă cu atenție de fiecare detaliu al procesului de instalare, asigurându-se că sistemul de încălzire funcționează la parametri optimi.

Reparatii

Echipa noastră de experți este specializată în repararea sistemelor de încălzire staționară pe bază de aer cat și pe bază de apă, oferind soluții eficiente pentru a menține funcționalitatea optimă a acestor sisteme, utilizand trumente și tehnici de diagnostic de ultimă generație pentru a identifica și rezolva problemele în mod rapid si eficient.

Tachonan Service, vă pune la dispoziție încălzitoare auto din gama de produse a următorilor furnizori:

Încălzitoare auto

Webasto este unul dintre principalii producători mondiali de sisteme încălzire și aer condiționat pentru camioane și vehicule comerciale, oferind cea mai moderna și dezvoltata tehnologie. Acestea asigura confortul dorit și un climat optim în orice anotimp.
Încălzitoarele staționare Webasto oferă avantajele unui consum redus de combustibil, preîncălzirea motorului și a cabinelor precum și protecția mediului înconjurător.

Încălzitoare auto Webasto pe baza de aer

Încălzitorul cu aer este o soluţie economică dar eficientă. Aeroterma va încălzi habitaclul la nivelul dorit şi în cazul în care este prevazuta cu un sistem de încălzire a apei se va asigura și o preîncălzire a motorului. În acest fel, umezeala și frigul vor rămâne acolo unde le e locul: afara!

Air Top Evo 40/55

Evoluție cu mai multă putere și versatilitate.
Modelul Air Top Evo oferă un nivel sporit de confort, siguranță și capacitate de încălzire pentru vehiculele comerciale mari.

Încălzitoare auto

Air Top 2000 STC

Soluția simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor.
Încălzitorul pe aer Air Top 2000 STC compact este un sistem extrem de performant, mulțumită versatilității sale și a consumului redus de combustibil.

Încălzitoare auto

Încălzitoare auto Webasto cu apa

Încălzitoarele de apă aduc cabina șoferului și motorul la temperaturi optime, înainte de pornire. De asemenea, mențin temperatura ridicată în timpul unor pauze sau perioade de așteptare mai lungi.

Thermo Pro 50 Eco

Ușor și puternic.
Thermo Pro 50 Eco este special conceput pentru utilizare în camioane ușoare și vehicule speciale și comerciale de clasă mică și medie. Dimensiunile sale compacte și greutatea redusă fac posibilă instalarea acestuia inclusiv în condiții de spațiu limitat.

Încălzitoare auto

Thermo Pro 90

Ușor și robust.
Thermo Pro 90 este special conceput pentru utilizare în vehicule speciale și comerciale mari, respectiv în microbuze.

Încălzitoare auto

Thermo Top Pro 120/150

Performanță sporită și inovație în ceea ce privește confortul și siguranța clientului.
Thermo Top Pro 120 și Thermo Top Pro 150 formează o nouă generație de încălzitoare pe apă, în categoriile de înaltă performanță de 12 și 15 kW. Încălzitoarele puternice sunt disponibile fiecare în versiuni de 12 și 24 V și sunt optime pentru utilizarea în microbuze și autobuze de clasă medie, camioane, utilaje de construcții și echipament agricol.

Încălzitoare auto
Încălzitoare auto

Eberspacher este unul dintre principalii producători mondiali de sisteme încălzire și aer condiționat pentru camioane și vehicule comerciale, oferind cea mai modernă și dezvoltată tehnologie. Acestea asigură confortul dorit și un climat optim în orice anotimp. Încălzitoarele staționare Eberspacher oferă avantajele unui consum redus de combustibil, preîncălzirea motorului și a cabinelor precum și protecția mediului înconjurător.

Încălzitoare auto Eberspacher cu apa – Airtronic

Încălzitoarele auto Eberspacher cu aer  încălzesc aerul într-un timp foarte scurt în orice fel de autovehicul, cabina sau compartiment de marfa. Puteți alege intre diferitele modele de Airtronic, fără zgomot și cu o economie de combustibil.

Încălzitoare auto

Încălzitoare auto Eberspacher cu aer – Hydronic

Încălzitorul cu apa folosește lichidul de răcire a motorului, pentru încălzire. Apa încălzita prin caloriferele vehiculelor, încălzește aerul cabinei. Locația de montaj este de multe ori compartimentul motorului, prin racordarea la circuitul de apa de răcire. Căldura este furnizata schimbătorului de căldura, suflanta vehiculului cuplează și căldura este condusa și în zona cabinei și a pasagerilor.

Încălzitoare auto