Mai sunt 000 zile 00 ore 00 minute 00 secunde in care tahografele analogice si digitale pot fi utilizate in transportul international.
Ulterior acestea trebuiesc inlocuite cu un tahograf inteligent de a doua generatie.

+40 259 418 610
office@tachonan.ro

Pachetul I privind mobilitatea în UE – Valorificați Noul Potențial!

Pachetul I privind mobilitatea în UE – Valorificați Noul Potențial!

Posted by: EXAdmin
Category: Uncategorized @ro

În contextul intrării în vigoare a Pachetului de mobilitate I al UE, reglementările privind muncă, aspectele sociale și traficul suferă modificări semnificative. O componentă esențială pentru a asigura respectarea și aplicarea acestor standarde este utilizarea unui tahograf UE îmbunătățit din punct de vedere tehnic. De la 21 august 2023, toate vehiculele noi cu o greutate mai mare de 3,5 tone trebuie să fie echipate cu noua generație de tahografe de a doua versiune (Gen2). Un exemplu excelent al acestui tip de dispozitiv este DTCO® 4.1, care îndeplinește toate cerințele necesare. În plus, noile servicii pentru flote de la VDO Fleet Services oferă o gamă de soluții inovatoare menite să maximizeze potențialul acestui dispozitiv de precizie.

Gestionarea Eficientă a Timpului de Lucru în Europa

Sistemul de gestionare a tahografului pentru flote de la VDO ține cont de varietatea reglementărilor naționale privind timpul de lucru în Europa, inclusiv cerințele privind munca de noapte. Acest sistem permite utilizatorilor să profite de mesajele automate generate pentru șoferi, furnizându-le informații esențiale cu privire la timpul de lucru rămas.

Protejați-vă Licența Comunitară

Cu ajutorul serviciului VDO Fleet Scorecard (ERRU), puteți obține o imagine de ansamblu asupra încălcărilor din întreaga flotă și pentru fiecare șofer, prin intermediul unui simplu clic. Acest instrument vă permite să identificați rapid riscul de depășire a limitelor și să determinați dacă erorile de planificare sau comportamentul inadecvat al șoferilor sunt cauza încălcărilor. Prin acest serviciu, puteți reacționa prompt și eficient.

Gestionați Riscul de Amenzi cu Ușurință

Serviciul de catalogare a amenzilor VDO Fleet combină datele din DTCO® cu tipul de încălcare și valoarea amenzii specifică fiecărei țări. Acest lucru vă permite să determinați riscul actual de amenzi pentru flotă și pentru șoferii individuali după fiecare descărcare de date de la tahograf.

Simplificarea Înregistrării Trecerii Frontierelor

DTCO® 4.1 facilitează semnificativ documentarea trecerii frontierelor naționale pentru șoferi. Serviciul de gestionare a tahografului pentru flote VDO ajută la integrarea reglementărilor naționale în procesul de expediere și, în viitor, în calculele salariale.

Pregătiți-vă pentru Modernizare

Noile reglementări stabilesc că toate vehiculele care circulă în traficul internațional și sunt echipate cu un tahograf inteligent Gen2 de prima versiune trebuie să fie actualizate cu noul tahograf inteligent de a doua versiune până la 19 august 2025. Acest lucru înseamnă că DTCO® 4.1 trebuie să fie montat ulterior.

Atenție la Termenele Limită

Datorită posibilelor întârzieri în programarea la service-urile auto, este crucial să planificați cu atenție și din timp modernizarea vehiculelor. Ideal ar fi să programati modernizarea împreună cu întreținerea regulată sau cu inspecțiile periodice, astfel economisind timp și bani. Vă puteți baza pe cele peste 9.000 de service-uri partenere VDO pentru a vă asigura că vehiculele dumneavoastră sunt în cea mai bună stare. Utilizați PartnerFinder de pe site-ul nostru pentru a găsi rapid un service de încredere în apropiere.

Author: EXAdmin